Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.* Az adatbázisban hosszabb szövegek is tartozhatnak egy-egy sorhoz, ilyenkor hosszabban kell lefele lapozni!

Személy, csoport vagy szervezet neveCseke József
Ki vagy?személy
Művészeti ág, szakterület 1zeneművészet / énektanár
Művészeti ág, szakterület 2(üres)
Művészeti ág, szakterület 3(üres)
Tevékenység formájatanár
Végzettség (személy esetén)művészeti főiskola
Iskola, ahol végzettBerzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola
Tevékenység leírásaA vegyeskari zeneirodalom ápolása minél magasabb színvonalon a reneszánsztól napjaink kórusművészetéig. Van kórusom a Batthyány Lajos Gimnáziumban, Újudvaron, illetve két népdalkört vezetek a Muravidéken, Lendván és Petesházán. Zenélek a Patkó Banda népzenei zenekarban.
Elismerések/kitüntetések/minősítésekKét Zala megyei nívódíj (Igricek, Patkó Banda), Nagykanizsa Város Kultúrájáért Díj (Igricek), háromszor Karnagyi díj a Helikoni Ünnepségeken, Muravidéki Nívódíj (Muravidéki Nótázók) és Muravidéki Kulturális Különdíj, Elnöki Jutalom Kondor Katalintól a Magyar Rádió 80 éves jubileuma alkalmából
Fenntartó/munkahelyBatthyány Lajos Gimnázium
Cím-
Telefon30/317-9949
E-mailcsekejozsi@gmail.com
webhttp://
Évente, vagy rendszeresen megszervezett rendezvény neve, időpontjaRendszeresen járok a kórusaimmal versenyekre, fesztiválokra, minősítésekre. A Patkó Bandával önálló és táncegyüttesekkel közös műsor itthon és külföldön.
Dátum2007-04-11