Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Surdnak korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2008. szeptember 24. szerda 17.15 óra

Kedves Surdiak!


Szeretettel hívjuk Önöket 2008. szeptember 24-én szerdán 17.15-től a Könyvtárba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Surd Önkormányzata megbízásából, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
szerda 17-19 óráig
a mozgókönyvtáros jelenléte 17.15 – 18.45-ig várható

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a Surdiak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Surd nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.surd.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Surdról.

Szeretnénk, ha a Surdon élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a „Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonma-gyarod.nagykar.hu/ honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szerdán. A surdi lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.
Mindenkit szeretettel várunk.
Surd – Nagykanizsa, 2008. szeptember 17.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár
*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.
<< Előző (2. oldal)
/3