Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Kategóriák

Weblapok

Látnivalók Zalamerenyén - http://www.pannonhat.hu/?lang=hu&menu=latnivalok
A Pannonhát Tájpark 2005 augusztusában alakult 27 dél-zalai település részvételével, azzal a céllal, hogy fellendítse a térség turizmusát, bővítse és összehangolja a turisztikai kínálatot. Az oldalon Zalamerenye főbb látnivalóinak felsorolását találjuk
Millenniumi Emlékpark Zalamerenyén - http://kirandulastervezo.hu/celpont/zalamerenye/millenniumi-emlekpark
Az oldal a kirándulástervező által működtetet oldal. Összegyűjtötték Magyarország kirándulási célpontjait. Portáluk használatával könnyen megtervezheti családi, baráti, vállalati kirándulásait, melyekhez a költségeket is kikalkulálhatja. Egyik célpont Lehet a Zalamerenyén található 2000. évben létrehozott Millenniumi Emlékpark, ahol található egy kopjafa, rajta Szent István fejszobra, országcímer, a település címere és a 2000-es évszám.
Zala megye műemlékei 1997. - Zalamerenye - http://www.nagykar.hu/keptar/2756/32028.html
Zala megye ismert és kevésbé közismert műemlékeit szedi egy csokorba. Ez oldal alatt Zalamerenyén található műemlékekről találunk némi információt. A linkre kattintva a mű ezen része háromféle formátumban érhető el. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menüponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menüjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.
Zalamerenye - Magyarország műemlékjegyzéke - Zala megye 2006. - http://www.nagykar.hu/keptar/2756/32109.html
Zala megye ismert és kevésbé közismert műemlékeit szedi egy csokorba. A link alatt Zalamerenye műemlékeiről találunk némi információt. A linkre kattintva a mű ezen része háromféle formátumban érhető el. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menüponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menüjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.

Insert failed. Could not insert session data.