Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Kategóriák

Weblapok

A település elhelyezkedése a fokhálózaton - http://www.mapplanet.com/?do=map&id=1700040&lat=46.5500&lon=16.9167
A település elhelyezkedése a fokhálózaton. A térkép bal alsó sarkában látható Google emblémára kattintva elérheti a térképkereső szolgáltatást a Google Maps szerverén, ahol útvonaltervet is készíthetünk. A mapplanet honlapján lehetőség nyílik konkrét települések megkeresésére a Search Location és a List of Locations menüpontok segítségével.
A településkereső honlapja - Bocska - http://www.telepuleskereso.hu/map3/index.php?cityfix=Bocska&action=search&scale=a1.0&city=bocska&country=hu_tk&size=3x2
Találhatunk itt részletes autóutakkal ellátott térképet Bocska megközelítéséhez, illetve megtekinthetjük az adott település eladó ingatlanait, amennyiben az ablak bal felső részen átváltunk az "ingatlanok" linkre. A térképen megjelenő lila i betűre kattintva léphetünk tovább az ingatlanokhoz. További lehetőségként a településkereső felajánlja az általunk keresett település nevéhez hasonló nevű településeket is.
A település műholdas térképe - http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/bocska
A műholdas kép megtekintéséhez kattintson a "Hibrid" opcióra! A térkép bal alsó sarkában levő Google emblémára kattintva eljuthatunk a Google Maps térképkeresőjébe. Az iranymagyarorszag.hu oldalon lehetőségünk van angol és német nyelvre váltani.
Bocska térképe - http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=map&mid=20&tid=31291
Első említése 1748-ban Bocska. Magyar név, egy Bocska nevű személy lehetett az első birtokos a faluban.
Turistautak - Bocska - http://turistautak.hu/maps.php?id=magyarorszag&image=raster&lat=46.553343&lon=16.916757&zoom=64&arrow=0
Bocska és környéke turistajelekkel felfestett útjait mutatja a térkép. A menü segítségével a szélesebb környék turistaútjai is megtekinthetők.
Bocska - "A közeli hangulatos erdők jó kirándulási lehetőséget nyújtanak. Itt található a megye legmagasabb pontja, a 283 méter magas Isten dombja."

Insert failed. Could not insert session data.